Falla Sevilla Dénia

 
 

Si vols viure realment el que són les Falles, gaudir d'unes falles com s'ha fet sempre, "AL CARRER", i ni més ni menys que als carrers d’este magnífic i històric barri que és Russafa esta és la teua Falla.


Una falla amb més de 100 anys d'Història però que segueix sent jove, que gaudeix amb les activitats que omplen el carrer Sevilla de gent amb moltes ganes de passar-ho bé.


Una falla oberta a tot el mòn, amb el seu faller verd, les seues maratons de parxís, el seu concurs de playbacks, les seues festes al casal obertes a tots els nostres amics i que, per descomptat, no para de treballar perquè els seus fallers i falleres gaudeixen al màxim de totes les activitats que realitzem. L'experiència de viure la nostra plantà, veure com el nostre monument és posat en peu amb l'esforç dels nostres fallers.


Per descomptat no podem oblidar el Teatre i les Presentacions on la nostra Falla segueix acumulant premis; estes vetllades inoblidables al Teatre Principal que any rere any engrandeixen la Història de la nostra comissió. Els Premis Bernarda de Teatre.


Vols eixir al carrer i notar que realment són falles? Vols veure la ciutat de València gaudint de la seua festa? Veure una revetlla a cada cantonada, una festa a cada carrer, sens dubte Russafa és el teu barri i Sevilla Dénia la teua falla. Estem a un pas de la Plaça de l'Ajuntament, prop de la Plaça de la Verge, al barri de les millors llums. Un barri on les falles s'assaboreixen en l'ambient, on no cal entrar en un casal per a viure les falles perquè els carrers de Russafa desborden de falles i festa.


Vols viure amb nosaltres esta meravellosa festa al millor barri de València? No ho dubtes i posa't en contacte amb nosaltres a info@fallasevilladenia.com Tenim ofertes especials per a famílies nombroses, possibilitat d'estalviar quotes si portes anuncis del llibret, fallers verds, venent loteria voluntàriament i totes les facilitats que puguem oferir.


T'esperem!!


FALLA SEVILLA DÉNIA

Benvinguts!!

Falla Sevilla Dénia Germanies

C/ Sevilla, 15 baix

46006 València

NOTICIESNoticies/Noticies.html
REPRESENTANTSRepresentants.html
COMISSIÓComissio.html
HISTÒRIANoticies/Noticies.html